Bilvård Örebro

Vi vårdar din bil invändigt, utvändigt och erbjuder även Rekond. Kontakta oss för mer information!

Utvändig Biltvätt

Få din bil att stråla med vår noggrant utförda utvändiga biltvätt i Örebro. Vi använder professionella tvättmetoder och högkvalitativa produkter för att ta bort smuts, fågelspillning, insekter och andra föroreningar från bilens utsida. Vårt team av experter garanterar att din bil får en skinande ren och glänsande yta. Ge din bil det skydd den behöver och förhöj dess utseende med vår utvändiga biltvätt i Örebro. Kontakta oss idag för att boka din behandling.

Invändig biltvätt

Ge din bil den omsorg den förtjänar med vår professionella invändiga biltvätt i Örebro. Vårt dedikerade team använder skonsamma och effektiva rengöringsmetoder för att rengöra och återställa bilens interiör till nyskick. Vi tar hand om damm, fläckar och smuts på säten, mattor, instrumentbrädan och mer. Njut av en fräsch och ren bilinvändig. Kontakta oss idag för att boka vår invändiga biltvätt i Örebro och få din bil att lysa både invändigt och utvändigt.

Rekond, en komplett lösning!

Förvandla din bil till en showstoppare med vår professionella rekond i Örebro. Vår detaljerade och omfattande behandling tar hand om både bilens interiör och exteriör. Vi rengör, polerar och skyddar lacken, återställer interiören till sitt bästa skick och tar bort eventuella repor eller ojämnheter. Oavsett om du vill ge din bil en nybilskänsla eller förbereda den för försäljning, är vår rekond i Örebro det perfekta valet. Kontakta oss idag för att boka vår rekond och ge din bil den ultimata rengöringen.

En pålitlig leverantör av byggtjänster

Vi på örebro allservice är en pålitlig leverantör av diverse byggtjänster. Med vår hjälp är du i trygga händer oavsett om du går i tankarna på en nybyggnation, tillbyggnation eller renovering. Våra duktiga hantverkare är utbildade enligt praxis och därför garanterar vi goda resultat alltid! 

Vi på Örebro Allservice hjälper dig med bilvård anpassad för din bil!

Boka en tid redan idag!

7 + 3 =